top of page
321515022_738240047233860_66729462326822622_n.jpg

Bizkit Park

Nu-METAL

Bizkit%20Park%20logo%202018c_edited.png
Zaterdag

REVIEW:

“Party like it’s 1999”, maar dan nét even anders. De mannen van Bizkit Park dompelen Masterfest onder in de illustere wereld van nu-metal.

Van de middelvinger van Fred Durst tot de bizarre outfits van Wes Borland en de gemaskerde koppen op het podium bij Slipknot… Voor velen was nu-metal hét geluid van hun rebelse generatie, en één waarin gitaren de hoofdrol speelden. Dat verdient natuurlijk een keihard eerbetoon op het podium van Masterfest, een taak die Bizkit Park maar wat graag op zich neemt.

 

“Party like it’s 1999”, maar dan nét even anders. De mannen van Bizkit Park dompelen Masterfest onder in de illustere wereld van nu-metal.

 

 

De mannen uit België zetten de helden van toen op het voetstuk dat ze verdienen, in de vorm van een snoeiharde, stomende show met zwaar gitaarwerk en beukende drums. Maar ze gaan verder dan een lekker covertje hier en daar: Bizkit Park brengt hun muziek als een complete set, met de beste stukken van de beste nummers aan elkaar gemixt tot één vloeiende, meeslepende show met een bizar hoog tempo.

“Not your average tribute band” dus, maar één die grote festivals als Graspop en Alcatraz al met de grond gelijk heeft weten te maken. Verwacht een doorlopende set vol strakke covers waar je ‘u’ tegen zegt, uitgevoerd door topmuzikanten met een ongeremd enthousiasme. Van Linkin Park en System of a Down tot Limp Bizkit, you name ‘em, they play ‘em!

“Als invallende coverband de geannuleerde headliner die je vervangt doen vergeten: Bizkit Park - met repertoire van onder meer Limp Bizkit en Linkin Park - mag die eer op zijn naam schrijven.”

REVIEW: VTR

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page