BizkitParkNoLogo.jpg

Bizkit Park

Nu-METAL

Bizkit%20Park%20logo%202018c_edited.png
Zaterdag

REVIEW:

“Party like it’s 1999”, maar dan nét even anders. De mannen van Bizkit Park dompelen Masterfest onder in de illustere wereld van nu-metal.

Van de middelvinger van Fred Durst tot de bizarre outfits van Wes Borland en de gemaskerde koppen op het podium bij Slipknot… Voor velen was nu-metal hét geluid van hun rebelse generatie, en één waarin gitaren de hoofdrol speelden. Dat verdient natuurlijk een keihard eerbetoon op het podium van Masterfest, een taak die Bizkit Park maar wat graag op zich neemt.

 

“Party like it’s 1999”, maar dan nét even anders. De mannen van Bizkit Park dompelen Masterfest onder in de illustere wereld van nu-metal.

 

 

De mannen uit België zetten de helden van toen op het voetstuk dat ze verdienen: één in de vorm van een snoeiharde, stomende show met zwaar gitaarwerk en beukende drums. Maar ze gaan verder dan een lekker covertje hier en daar: Bizkit Park brengt hun muziek als een complete set, met de beste stukken van de beste nummers aan elkaar gemixt tot één vloeiende, meeslepende show met een bizar hoog tempo. 

"De spots bewegen loco, een opblaaskrokodil surft over de mensen, confettikanonnen versieren de zaal, ‘’Why so Serious?’’ van de Joker klinkt door de speakers terwijl een circlepit de vloer bedreigt. Mezz heeft namelijk wel wat weg van een amfitheater waar de grootste nu-metal hits op geweldige wijze worden voorgeschoteld. ‘’C-c-c-c check out my melody.’’"

REVIEW: nmth.nl

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle