top of page
Credit_Tim Tronckoe.jpg

Black Mirrors

alternatieve rock

black_mirrors_logo_white.jpg
Zaterdag

BLACK MIRRORS maakt alternatieve rock met een flinke dosis girl power. En hóe!

Met leadzangeres Marcella Di Troia aan het roer weten de Brusselse rockers keer op keer te overtuigen met hun garagerock, zo getuigen ook de lovende recensies van hun nieuwste album. BLACK MIRRORS pakt het beste wat rock ‘n roll te bieden heeft − met invloeden van Queens of the Stone Age, Janis Joplin, Led Zeppelin en Jimi Hendrix tot Royal Blood − en kneedt het samen tot een verbijsterend goed en onweerstaanbaar geheel.

Het resultaat mag er zijn. Kwetsbaar maar krachtig, energiek maar intiem, rockend, melodieus én origineel. Met de het nieuwe album dat afgelopen herfst verscheen, ‘Tomorrow will be without us’, laat de band zich van zijn kritische kant zien: het album verkent de apathie van de mensheid ten opzichte van de wereld om hen heen, de consumptiemaatschappij als grote manifestatie hiervan.

BLACK MIRRORS maakt alternatieve rock met een flinke dosis girl power. En hóe!

Sinds de oprichting van de groep in 2013 heeft het vierkoppige collectief flink wat kilometers gemaakt, in de meest letterlijke zin. De agenda van BLACK MIRRORS stroomt over van de internationale gigs… Inclusief Masterfest natuurlijk! Op zaterdag 1 juli zal de band Nederland Drie op zijn grondvesten doen schudden. Verwacht krachtige ballads, maar ook groovy ritmes met lekkere riffs waarop niemand stil kan blijven staan.

REVIEW:

“'Tomorrow Will Be Without Us' is een echte tijdscapsule van nostalgie en muzikale kracht voor fans van punk, grunge en rock van de jaren 90 waar je maar geen genoeg van kunt krijgen.”

REVIEW: Proximus

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page