top of page
Band Photo 2.jpg

Changing Tides
metalcore

Logo White.png
Vrijdag

REVIEW:

Deze vijfkoppige metalcore- en deathcorebelofte beukt als een sloopkogel je oren binnen: van de eerste zware riff tot de laatste breakdown.

Het is zeker niet makkelijk om voet aan de grond te krijgen in de muziekscene van de Lage Landen. Het Brabantse Changing Tides besloot het over een andere boeg te gooien en kwam in de spotlight met een wel heel creatieve cover: K3’s ‘10.000 luchtballonnen.’

Experimenteel, met geweldig scherp gitaarwerk en een zware, dreigende sound die live het allerbeste tot zijn recht komt.

Met de release van debuutplaat ‘Impair the Vision’ in 2022 laten de heren zien uit wat voor hout ze écht gesneden zijn. Het werk van Changing Tides is experimenteel, met geweldig scherp gitaarwerk en een zware, dreigende sound die live het allerbeste tot zijn recht komt. Kortom: een act die je als metalfan gezien moet hebben!

 

Maak je klaar voor een zenuwslopende, beukende show op de vrijdagavond van Masterfest die je niet gauw zult vergeten.

“Nu laat het vijftal de grondvesten schudden met een debuut dat klinkt als een klok, akelig professioneel in zijn geluidsproductie en instrumentatie is en samenvattend alle facetten bezit die een fan van het genre zich kan wensen.”

 

REVIEW: ZwareMetalen

"Changing Tides is een band die perfect de balans weet te vinden tussen melodie, keiharde riffs, diepgang en emotie." 

 

REVIEW: Rockportaal.nl

9 uit 10 Sterren!

  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page