top of page
Press2 kopie.jpg

LIFE'S ELECTRIC

Zware Riffs!

Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor bands als The Used, Breaking Benjamin en Bring me the Horizon. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd.

 

Na de release van de unaniem geprezen EP ‘’ Catalyst’’, een videoclip die meer dan 30.000 keer is bekeken op YouTube, talloze shows door heel Nederland en ruim 500.000 Spotify plays is Life’s Electric geen onbekende in het Nederlandse rockcircuit.  

 

In Maart 2016 speelden de band drie aftershows van Muse in Club Ziggo. Er ontstond een kettingreactie: De band werd meermaals gedraaid op Nationale radio (3FM) en er kwamen er niets dan positieve reacties over het live optreden bij DitIsDomien. 

De video van dit optreden werd in 2 dagen meer dan 80.000 keer bekeken op Dumpert en alsof dat nog niet genoeg was werd Life’s Electric door 3FM bekroond tot ‘’Serious Talent’’.

 

De volgende singles King of Second Chances en Palindrome schopten het ook tot de nationale ether. Na deze releases heeft band onder ander aftershows gespeeld voor Nickelback, Volbeat, Bring me the Horizon en Avenged Sevenfold. Ook opende ze voor Sixx: A.M. en Nothing More.

 

Binnenkort komt de band met bijzonder nieuws naar buiten waarmee de band een volgende stap gaat zetten in hun carrière. 

REVIEWS:

“Life’s Electric is hard op weg om de wereld te veroveren met hun snoeiharde, geduchte combinatie van rock en metal. Met betonnen riffs, monolithische drums en galgenzang die de haren overeind doen staan is Life’s Electric bewapend genoeg om te overtuigen in aftershows voor bands als Nickelback, Avenged Sevenfold en Volbeat.”  

 

REVIEW: www.rotown.nl

Press1 kopie.jpg
32929976_1794285017261520_61799914024164
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page