top of page

LINE-UP

/

Green Lizard

ft. Rudeboy

Tribute to the Nineties.

Met trots presenteren wij de headliner van Masterfest: Een full show van Green Lizard ft. Rudeboy.

 

Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins & Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad, want deze nummers worden uitgevoerd door de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met echt alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild.

STAKE

(Voorheen Steak number eight)

Met de originele line-up zijn zij in 2019 terug onder een nieuwe naam en produceren zijn hyper atmospheric grunge core of misschien wel Post Metal-oriented melodic Sludge. Ga de band vooral live zien en ervaar de rauwe ongepolijste songs.

 

Een explosieve liveband die je gezien moet hebben om het te kunnen begrijpen.

Life's Electric

Deze Nederlandse Rockband heeft een liefde voor bands als The Used, Breaking Benjamin en Bring me the Horizon. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol riffs, hooks en melodieën.

 

De band werd door 3FM bekroond tot ‘’Serious Talent’’ en speelde vervolgens aftershows voor o.a. Nickelback, Volbeat, Bring me the Horizon, Muse, Avenged Sevenfold, Sixx: A.M. en Nothing More.

 

Binnenkort komt de band met bijzonder nieuws naar buiten waarmee de band een volgende stap gaat zetten in hun carrière. 

THE GUITAR MASTER

De gitaar heeft me altijd al gefascineerd. Er werd in mijn ouderlijk huis veel muziek gespeeld én gedraaid. Hierdoor groeide ik op met de klassieke muziek van mijn ouders, maar ook met de heavy metal en popmuziek die ik van mijn broers meekreeg. Hierdoor had - en heb – ik interesse in en ervaring met veel verschillende muziekstijlen. 

Anno 2019 bestaat de school 10 jaar en door de jaren heen heel veel verschillende evenementen georganiseerd samen met met Stefanie.

De gitaarschool is meer dan een gitaarschool. Het is een ontmoetingsplek voor muzikanten die geïnspireerd worden. Ik ben ook een coach voor de leerling en reik verschillende tools aan om de muzikant te laten ontwikkelen in zijn eigen tempo.

bottom of page