OVER ONS

/

P&S

Oprichters van Masterfest zijn Paul en Stefanie de Zeeuw. Ruim 10 jaar samen delen zij o.a. dezelfde passie en dat is muziek.

Na jarenlang concerten & festivals bezocht te hebben, is een eigen festival organiseren 'kicken' zeggen de twee. In Regio Westland is er niet zo heel veel aanbod op het gebied van Rockmuziek en met Masterfest gaat daar dus verandering in komen. De eerste editie wordt special, omdat hun gitaarschool The Guitar Master 10 bestaat. O.a. talenten treden samen op met Monkey minds en Square. Voor meer info over the gitaarschool. www.theguitarmaster.nl

 

Kom live muziek supporten, drink gezellig een biertje and together it is always fun!

PAUL DE ZEEUW

Al vanaf zijn 17e actief als muzikant. Na jaren lessen volgen bij verschillende leraren en actief te zijn geweest op het conservatorium, heeft hij samen met zijn vrouw Stefanie in 2009 gitaarschool ”The Guitar Master“ opgericht.

 

De gitaarschool is meer dan een gitaarschool. Het is een ontmoetingsplek voor muzikanten die geïnspireerd worden door Paul. Hij is ook een coach voor de leerling en reikt verschillende tools aan om de muzikant te laten ontwikkelen in zijn eigen tempo.

Masterclasses, clinics, beurzen, concerten zijn zo maar een paar voorbeelden wat Paul organiseert om zijn leerlingen te inspireren. Jarenlang optredens organiseren voor de leerlingen is natuurlijk een hoogtepunt. Van een leerlingendag naar een stichting R.A.P, naar een mini festival Let’s Make Music, ontwikkelt het zich nu naar een eigen festival Masterfest. Dit laat vooral ook een persoonlijke ontwikkeling van Paul zien.

 

Na jarenlang concerten en festivals bezoeken was toch die ene wens daar om in Regio Westland iets op te zetten voor de rockers. Met dit nieuwe festival wil Paul ook het Westland op de kaart zetten als het gaat om muziek promoten. Het is een unieke mix van talenten van de gitaarschool en bands die ( doorbreken ) of inmiddels al hun sporen verdiend hebben in de muziek. Een dag voor en door muzikanten..

 

Passie, vakkennnis, doorzettingsvermogen, ontwikkelen is waar Paul voor staat.

 

Daarnaast is Paul ook zeer sportief en verbergt hij zijn liefde voor wielrennen niet onder stoelen of banken. Alles straalt Celeste uit op zijn school ( afkomstig van het Itiliaanse merk Bianchi )

Motor rijden is ook een passie voor hem en volgt hij redelijk veel de motorsport en is hij fan van niemand minder dan Valentino Rossi.

  • Black Facebook Icon

STEFANIE DE ZEEUW

Aangetrokken door het enthousiasme & de spontaniteit van Paul is ook Stefanie al meer dan 10 jaar dag en nacht actief in de muziek. Ze gaat dan ook graag samen met Paul geregeld naar opkomende bands, of grote namen die je gezien moet hebben!

Als Grafisch Vormgever kijkt zij wel naar het complete plaatje. Zij hebben inmiddels dan ook een flinke vinyl & cd collectie, met pareltjes van ontwerpen. Vergeet trouwens ook de zeefdrukken van posters, patches, of t-shirts niet. Hun hele huis ademt muziek & passie en geeft je dan ook een warm welkom.

In een reguliere werkweek heeft zij een lijstje met albums die geluisterd moeten worden. Dat kan van zware heftige MathCore tot Jazz gaan. Stefanie: "Als iets goed is, dan kun je dat gewoonweg niet negeren". 

Na jaren lang als - rechterhand van Paul - geholpen te hebben met al de activiteiten rondom de Gitaarschool is de tijd aangebroken om echt samen de stap door te zetten naar: Masterfest.

 

Ook al gaat dit vanuit nature vanzelf, het is bijzonder hoe een goed koppel Paul & Stefanie zijn. Een Duo dat elkaar aanvoelt, aanvult en net dat stapje verder gaat.

  • Black Facebook Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon