top of page

OVER ONS

/

Paul & Stefanie

Masterfest had nooit kunnen bestaan zonder de creativiteit van Paul en Stefanie de Zeeuw. Al tien jaar deelt dit dynamische duo dezelfde passie: muziek! De twee ademen creativiteit.

 

Door de jaren heen hebben Paul en Stefanie flink wat concerten en festivals mogen bezoeken. Het was een grote droom van hen om ooit zelf een festival te organiseren; één die in 2019 werkelijkheid werd met de eerste editie van Masterfest, een ‘uit de hand gelopen’ feest ter ere van het 10-jarig bestaan van gitaarschool  The Guitar Master . En dat smaakte naar meer!

PAUL DE ZEEUW

Paul de Zeeuw maakt sinds zijn 17de al muziek. Na jaren lessen te hebben gevolgd bij verschillende docenten en op het conservatorium, besloot hij zijn passie te gaan delen en zelf les te gaan geven. Dit leidde uiteindelijk tot een eigen gitaarschool, die hij samen met zijn vrouw Stefanie in 2009 oprichtte: “The Guitar Master.”

Die gitaarschool is uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplek voor muzikanten. Want Paul geeft niet alleen les, maar is ook een coach voor zijn leerlingen en runt sinds 2020 zelfs een eigen gitaarshop in de school: The Guitar Master Shop. Met de organisatie van onder andere masterclasses, clinics en trips naar beurzen en concerten reikt hij zijn leerlingen verschillende tools aan om zich als muzikant te ontwikkelen en nieuwe inspiratie op te doen. De leerlingendagen en Masterfest waren hierin natuurlijk ware hoogtepunten. Met de geboorte van het eigen festival heeft Paul gehoor gegeven aan een lang gekoesterde wens: het op de kaart zetten van Regio Westland als het gaat om de muziek- en rockcultuur. En met de tweede editie is het nu tijd om dit momentum voort te zetten.

Passie, vakkennnis, doorzettingsvermogen en ontwikkeling; dat zijn enkele dingen waar Paul voor staat. Daarnaast is hij ook zeer sportief en steekt hij zijn liefde voor wielrennen niet onder stoelen of banken. Zijn school zit vol subtiele (en minder subtiele) verwijzingen naar zijn geliefde Celeste racefietsfiets, afkomstig van het Italiaanse merk Bianchi. Ook volgt hij de motorsport met groot enthousiasme en is groot fan van niemand minder dan Valentino Rossi.

  • Black Facebook Icon

STEFANIE DE ZEEUW

Ook Stefanie houdt zich al meer dan tien jaar lang dag en nacht bezig met muziek. Ze gaat dan ook graag samen met Paul op stap om opkomende bands te zien spelen, maar haalt haar neus natuurlijk ook niet op voor de grote namen die je ooit gezien moet hebben!

Als grafisch vormgever/desginer kijkt Stefanie altijd naar het complete plaatje als het om muziek gaat. Zo hebben Paul en Stefanie inmiddels een flinke vinyl- en cd-collectie met pareltjes van ontwerpen op de cover. Vergeet trouwens ook de vele poster-zeefdrukken, patches of T-shirts niet; het hele huis ademt muziek en passie!

In een reguliere werkweek heeft Stefanie altijd een lijstje met albums klaar die ze die week wil luisteren. Dit kan heftige MathCore zijn, maar ook bijvoorbeeld jazz. Stefanie: “Als iets goed is, dan kun je dat gewoonweg niet negeren.” Na jarenlang als ‘rechterhand’ van Paul geholpen te hebben met al de activiteiten rondom de gitaarschool, zette ze de stap samen met Paul door naar het volgende hoofdstuk: Masterfest!

  • Black Facebook Icon
bottom of page