top of page

Ook Masterfest 2021 afgelast

Bijgewerkt op: 29 dec. 2022

Na lang te hebben gepraat met elkaar hebben Stefanie en ik besloten dat wij Masterfest in 2021 niet door laten gaan en daarom cancelen voor onbepaalde tijd. We weten dat het jaar nog lang duurt, maar wij durven gewoonweg het risico niet te nemen door weer maanden in spanning te zitten of het nu wel of niet mag doorgaan. De laatste ontwikkelingen geven nog zoveel onduidelijkheid over wanneer en hoe er weer (binnen) concerten en festivals mogen plaats vinden. De fieldlabs testen gaan vooral over de grote evenementen buiten en binnen. Neem daar het hele vaccinatiebeleid bij, wie en wanneer iedereen geprikt is. En? Als iedereen geprikt is, wanneer mag alles dan weer? Een testbewijs kunnen laten zien en het plaatselijk testen bij poppodia etc. Hoelang blijft de 1,5 meter maatregel dan nog bestaan?

Het zijn zoveel vraagstukken. Ook nog zaken zoals kaartverkoop en sponsoren zorgen voor ons als kleine organisatie voor teveel vraagtekens. Hoe nu verder met Masterfest. Wij zijn positief, willen graag door, verder groeien en dromen zelfs van een buitenfestival uiteindelijk. Kunnen we dan weer een nieuwe datum geven voor 2022? Dat lijkt ons gewoon voor nu niet goed, omdat je ziet dat we helaas nu meerdere keren hebben moeten cancelen. Straks als alle signalen weer op groen staan en er rust is en concerten weer mogen plaats vinden, dan gaan wij zeker weer een nieuwe datum vaststellen. Wij hopen op begrip en willen nogmaals benadrukken hoe zwaar dit besluit voor ons is.


Uiteraard hopen Stefanie en ik dat je ons support, want voor ons als kleine organisatie is dit echt een bittere pil, omdat we wel in al die tijd kosten hebben gemaakt.

Bedankt voor de support en hopelijk tot volgend jaar?


Comments


bottom of page