top of page

Word jij de echte Master op Masterfest?

Bijgewerkt op: 27 dec. 2019

Tijdens Masterfest hoef je je zeker niet te vervelen. We organiseren namelijk tussen de acts door een Masterfest POPQUIZ.


Dit is een snelle & interactieve muziekquiz. Hier kun je bewijzen dat jij de meeste kennis hebt van muziek. Degen met de meeste kennis mag zich de Master noemen. Alsof deze eervolle titel nog niet genoeg is, maak je ook nog kans op een gloednieuwe Koch gitaarversterker! Niet zomaar een amp, maar het nieuwe model de "Junior".


Deze 20 watt hybride amp is dé versterker voor thuis, in de oefenruimte en in kleine clubs. Met de Jenson speaker is dit echt een geweldige amp.


Alle bezoekers van Masterfest mogen gratis deelnemen aan de quiz. De vragen tijdens de quiz gaan over gitaarmuziek, dus iedereen maakt kans om te winnen. Wie weet ga je gewoon aan het einde van de dag als een echte Master naar huis met een gloednieuwe versterker!


We spelen in totaal 2 keer de Masterfest POPQUIZ. Een middag en een avondronde. Bij iedere quiz maak je kans op de titel en één van de mooie prijzen. Deze Koch amp kun je tijdens de avondronde winnen.

Tja, wat kun je dan tijdens de middagronde winnen? Dit houden we nog even geheim.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page