top of page

PRAKTISCHE INFO

/

Masterfest 2023 vindt plaats op 30 juni - 1 juli in het Westlandse Pop Centrum Nederland Drie:

 

Lange Spruit 84

2291 LC Wateringen

 

Nederland Drie ligt op 7 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte: Plein. Hier vertrekken bussen richting Naaldwijk en Rijswijk/Zoetermeer. Ook zijn er bij Nederland Drie fietsenstallingen en voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 

Heb je een handicap? We got you covered! 

 

Meer informatie over openingstijden, catering en ticketverkoop verschijnt op deze pagina naarmate het festival nadert!

HANDICAP?

/

HANDICAP?

 

Denk je lekker naar een festival te gaan, moet je eerst nog uitzoeken of er wel een invalidentoilet is. Geen zorgen, bij Masterfest hebben we daar ook aan gedacht, want Nederland Drie is geheel rolstoelvriendelijk.

 

Er is plek voor je auto, er zijn binnen geen drempels én er is een nieuw Miva toilet waar je zelfstandig met jouw racemonster kunt komen. Laat het ons vooral weten als je je medicijnen in de koeling wilt bewaren.

 

Een rolstoelpodium hebben we niet, maar het is toch veel leuker om met iedereen vooraan naar muziek te luisteren? Nederland Drie is geen grote popzaal, dus we garanderen je dat je volop van het talent op het podium kunt genieten! Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen. We zijn te herkennen aan de shirts met ‘Crew’ erop.

bottom of page