top of page

PUBQUIZ

/

WhatsApp Image 2023-05-17 at 09.53.44.jpeg

winnen winnen winnen!

Tijdens Masterfest is er weer een te gekke pubquiz. Wij verklappen alvast de prijzen! Hou je vast! Dit is al reden genoeg om op tijd te komen:

Een waanzinnige 63’ OD pre-amp pedal winnen en om het nog gekker te maken een Superlead pre-amp pedal?

 

Dit zijn namelijk de 2 mega vette hoofdprijzen voor de pubquiz MF 2023.

Koch amps Nederland is het merk die al jarenlang hoogwaardige amps bouwt, sponsorde in 2019 al de succesvolle Jupiter amp die een vol zaal Kahoot spelende deelnemers graag wilde winnen. Deze editie doet het merk er een schepje bovenop met deze waanzinnige pre amp pedals. 

Tijdens Masterfest is er weer een te gekke pubquiz waaraan je kunt meedoen. De quiz gaat over 2 ronden en wij verklappen dus alvast de prijzen! Hou je vast! Dit is al reden genoeg om op tijd te komen. 15:30 de eerste rond en de finale ronde om 17:30.

 

Om het af te toppen doet Ibanez ook nog een duit in het zakje door de legendarische tube screamer beschikbaar te stellen. En niet zomaar een screamer maar the made in Japan TS808. Waanzinnige prijzen of niet?

 

Speel jij mee op zaterdag 1 Juli? Scoor je tickets en doe mee.

🔥 #intouchwithtalents 

Speel via Kahoot mee met je phone mee en druk zo snel mogelijk op de juiste kleur op je telefoon op een muzikale vraag.

Wederom wordt deze geweldige popquiz mogelijk gemaakt door Wim ( zanger Square ) samen met zijn pa en wordt het geluid voor deze quiz verzorgd door de altijd vriendelijke mensen van BM Sound. Bij deze willen we dus ook BW Sound even in het zonnetje zetten.

Speel jij mee op zaterdag 1 Juli?

giphy.gif
bottom of page