top of page

PUBQUIZ

/

WhatsApp Image 2023-05-17 at 09.53.44.jpeg

Winnen winnen winnen!

Tijdens Masterfest is er weer een te gekke pubquiz en wij verklappen alvast de prijzen! Hou je vast, want dit is al reden genoeg om op tijd te komen op 1 juli.

De twee megavette hoofdprijzen van de pubquiz van Masterfest 2023 zijn een waanzinnige 63’ OD pre-amp pedal en een Superlead pre-amp pedal van Koch!

 

Koch Amps Nederland is het merk dat al jarenlang hoogwaardige amps bouwt, en sponsorde in 2019 al de succesvolle Jupiter amp die een volle zaal fanatieke Kahoot-spelers wilde winnen. Deze editie doet het merk er een schepje bovenop met deze waanzinnige pre-amp pedals.

 

Om het af te toppen doet Ibanez ook nog een duit in het zakje door de legendarische tube screamer beschikbaar te stellen voor de bezoekers van het festival. En niet zomaar een screamer maar de made in Japan TS808. Waanzinnige prijzen, of niet?


De quiz gaat over twee ronden, een eerste ronde om 15:30 en een finale om 17:45. Speel jij mee op zaterdag 1 Juli? Scoor je tickets en doe mee! 🔥

De quiz zal dit jaar weer via Kahoot worden georganiseerd, zodat je makkelijk kunt meedoen met je smartphone. Let op: hoe sneller je het juiste antwoord geeft op de muzikale vragen, hoe meer punten je scoort!

 

Wederom wordt deze geweldige popquiz mogelijk gemaakt door Wim, de zanger van Square, en zijn pa. Het geluid wordt verzorgd door de altijd vriendelijke mensen van BW sound.

Speel via Kahoot mee met je phone mee en druk zo snel mogelijk op de juiste kleur op je telefoon op een muzikale vraag.

Wederom wordt deze geweldige popquiz mogelijk gemaakt door Wim ( zanger Square ) samen met zijn pa en wordt het geluid voor deze quiz verzorgd door de altijd vriendelijke mensen van BW Sound. Bij deze willen we dus ook BW Sound even in het zonnetje zetten.

Speel jij mee op zaterdag 1 Juli?

giphy.gif
bottom of page