SQUARE

ROCK EN STEVIGE POP

Square is een live coverband uit het Westland die lekkere rock en stevige pop speelt. Een avond Square betekent uit je dak gaan op bekende rockclassics, meespringen op stevige popnummers en meezingen met bekende festivalhits. Geen ‘middle of the road’ muziek, maar een goede mix van hits en herkenbare alternatieve nummers. 
 

Square treedt graag live op en komt op die manier het beste tot z’n recht. Een optreden van Square betekent vermaak voor iedereen: de springers, meezingers, dansers of achteraf-relaxed-aan-de-bar-hangers.

 

In 2004 begon Square. In de afgelopen jaren is er heel veel opgetreden en daarmee is Square een doorgewinterde live act geworden. Ieder optreden gaan zij vol gas en zorgen met hun muzikaliteit en enthousiasme voor een gaaf optreden. Geen moeilijk gedoe en gepingel, maar gewoon recht-voor-je-raap-no-nonsense live optreden. De band bestaat uit 2 vrouwen en 3 mannen. De playlist van Square is erg lastig in een hokje te plaatsen. Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, Chef Special, Green Day, Creedence Clearwater Revival, Franz Ferdinand, Kings of Leon, een flinke dosis rock&pop met hier en daar een tikkeltje foute hit. Welk nummer er ook gespeeld wordt, het is altijd met passie, muzikaliteit en plezier!
 

SQUARE OP MASTERFEST
Op Masterfest ’19 is Square de huisband. Zij zorgen ervoor dat de gitaristen van The Guitar Master een solide basis hebben om hun kunsten te vertonen. Verwacht gave samenwerkingen, muzikale verrassingen en natuurlijk een flinke dosis pop & rock waar je ontzettend bij uit je dak kunt gaan. Ben je geen Guitar Master? Neem dan gewoon je luchtgitaar mee!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - grijze cirkel
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon