top of page

THE GUITAR MASTER

/

DSC_0839.JPG

NIET ZOMAAR EEN GITAARSCHOOL

De organisatie achter Masterfest wordt gerund door Paul en Stefanie de Zeeuw van gitaarschool en -shop  The Guitar Master .

Na jarenlang actief te zijn geweest als muziekfanaat en -docent bij verschillende gitaarscholen, opende Paul de Zeeuw in 2009 samen met zijn vrouw Stefanie gitaarschool ‘The Guitar Master’ in Naaldwijk. Zo kon Paul zich eindelijk voor de volle honderd procent inzetten voor zijn werk en zijn lesfilosofie verder uitbouwen.

Concert in zaal

iNSPIREREN

Inmiddels is de gitaarschool uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek voor muzikanten, want Paul doet zijn best om zijn leerlingen te inspireren en te coachen, óók buiten lestijd. Zo organiseert hij onder andere masterclasses, clinics, beurzen en gezamenlijke uitjes naar concerten met zijn leerlingen.

Sinds enkele jaren is ook de showroom van de gitaarshop van Paul en Stefanie, The Guitar Master Shop, in de school gevestigd. Muzikanten kunnen er terecht voor instrumenten, versterkers, accessoires of gewoon een goede kop koffie. Het powerduo staat altijd klaar voor persoonlijk advies en spoort mensen aan om eerst eens rustig kennis te maken met de gitaar en versterker en te kijken of de sound, look en feel bij ze passen. Zo hopen ze dat zij die ene gitaar vinden die hun naam op zijn body geschreven heeft.

Anno 2019 bestond de school tien jaar. Door de jaren heen hadden Paul en Stefanie veel verschillende evenementen georganiseerd, waaronder leerlingendagen en het Let’s Make Music Festival. Masterfest was dus voor hen een logische volgende stap: “Je eigen festival organiseren, hoe cool is dat?”

  • Black Facebook Icon
31367409150_d02bf59ddb_o.jpg
bottom of page