top of page

INFO

/

Over Masterfest

IN TOUCH WITH TALENTS - Dát is waar Masterfest voor staat. Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie keert dit nieuwe, bruisende en genreoverstijgende muziekfestival op 30 juni en 1 juli 2023 terug naar Nederland Drie in Wateringen, de spil in de Westlandse muziekwereld. Het belooft een spektakel vol muziek, passie en gitaargeweld te worden waarin opkomende bands, gevestigde artiesten en beginnend talent zij aan zij op het podium staan; een echte broedplaats voor nieuw talent.

Komend jaar pakt het festival nóg groter uit, met maar liefst twee dagen vol muziek en een programma met namen vanuit alle hoeken van het muzikale spectrum. De vrijdagavond zal in het teken staan van het hardere werk, terwijl de zaterdag een bredere blik zal bieden op wat de huidige (inter)nationale pop- en rockcultuur te bieden heeft.

Ook zullen de leerlingen van gitaarschool The Guitar Master hun kunsten op het podium vertonen, ondersteund door de rockende coverband Square. Zo staat Masterfest niet alleen voor het ontdekken van muziek en het verkennen van nieuwe genres, maar ook voor de ontwikkeling van nieuw talent.

Masterfest is een initiatief van  Paul en Stefanie de Zeeuw  van gitaarschool en -shop The Guitar Master in Naaldwijk. Het powerduo is altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikanten met elkaar in contact te brengen en denken out of the box om hun passie voor muziek met anderen te delen.

Nieuwsgierig? Check de foto’s van de vorige editie, of ontdek het bevestigde programma voor Masterfest 2023  hier

bottom of page