The show must go on: nieuwe datum in november!

Bijgewerkt: apr 17Ook bij ons gingen de alarmbellen dit voorjaar rinkelen: de impact van het coronavirus op de muziekindustrie bleek groter dan gedacht, met alle gevolgen voor aankomende festivalzomer van dien. Maar... we weigerden bij de pakken neer te zitten!


Met oog op de meest recente ontwikkelingen rondom het virus hebben we helaas moeten besluiten dat het verantwoordelijker is om Masterfest niet meer in juli te laten plaatsvinden. Gelijk zijn we samen met alle artiesten en WPC Nederland Drie op zoek gegaan naar een nieuwe datum voor de tweede editie van Masterfest. Save the date, want vrijdag 13 en zaterdag 14 november zien we jullie bij een fantastische najaarseditie van Masterfest! Het programma en de locatie van het festival zijn uiteraard onveranderd.


We zijn dolblij dat we onze bezoekers nog steeds een topfestival kunnen garanderen en hopen hiermee ook een voorbeeld neer te zetten van de onderlinge verbondenheid en veerkrachtigheid van de muziekindustrie: met zijn allen met de schouders eronder: zó komen we door deze crisis heen!


Kaarten voor het festival zijn online verkrijgbaar en kosten €20 voor de vrijdag en €25 voor de zaterdag. Eerder gekochte kaarten zijn uiteraard nog geldig voor de nieuwe data. Check deze pagina voor meer info.© 2019 by PAUL & STEFANIE DE ZEEUW

HOOFDSPONSOR:

Middel 5.png
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
Logo Masterfest